Angelska sporočila 12.3.2018


Izberite Angelsko številko in prejmite njegovo sporočilo, ki bo namenjeno samo vam

RAZLAGA
1.
Angel vam sporoča ,da boste pričeli dobivali njihova sporočila oz namige, ki vas bodo opozarjali, da so med vami. Zato,da jim boste bolj zaupali. Namige boste opazili če boste le hoteli. Postalo vam bo jasno, kdo ste in kaj hočete, da bi vaše življenje postalo boljše. Izogibajte se starih napak.

2.
Angel vam sporoča . V tem obdobju boste sprejemali pomembne življenjske odločitve, predvsem povezane z vašim osebnim pa tudi poslovnem življenju. Veliko boste imeli časa, tudi za uživanje, Ampak to ni čas za vaš počitek, saj je obdobje naklonjeno akciji in izpolnjevanju dolgoročnih obvez. Naleteli boste tudi na kar nekaj ovir a vedite, da lahko vse premagate .Najdite čas, da pokažete kaj zmorete.

3.
Angel vam sporoča, da bo prišel čas za spravo, če ste se razšli v slabih odnosih, ali pa celo obnovitev veze. Ne gre le za razmerja, ki ste jih prekinili nedavno, lahko se vam vrne oseba izpred nekaj let. Dana vam bo odlična prilika, da obnovite stike, se pogovorite in nemara znova postanete prijatelji, če že tesneje ne boste povezani.


4.
Angel vam sporoča . Izredno veliko vlogo morate pripisovali angelskemu vodstvu ali intuiciji. In angeli vas bodo pričeli vodili na drugačen način, kot ste bili navajeni, do sedaj. Veliko časa posvetite premišljevanju tudi v prihodnosti. Posvetite se Jogi meditaciji in svoji duši .

5.
Angel vam sporoča . Ne bodite žalostni ,ker v preteklosti niste dobili tega kar ste si želeli .Vedno obstaja vzrok .In za vas je bilo takrat najbolje tako . Spoznali boste, da imate toliko radosti in moči, da bi lahko dosegali zvezde. Naredite nekaj pozitivnega in norega . Nekaj kar že dolgo odlašate in se sprašujete kaj bi na to rekli drugi .Stopite iz monotonega življenja.

6.
Angel vam sporoča . Počutje je lahko spremenljivo, živčnost povečana, stres v porastu. Temu bodo v veliki meri botrovali medosebni odnosi. Svetuje se velika taktnost in previdnost v ravnanju, izogibajte se posesivnosti in ljubosumnosti. Komunikacija bo izjemnega pomena in vsa kilometrina, ki ste jo naredili v preteklosti, se bo obrestovala

7.
Angel vam sporoča . Bodite zelo previdni, ker bi bili lahko zaradi neke odločitve zelo razočarani. Zavedati se morate, da ste si sami ustvarili ovire in da bi že zdavnaj lahko poleteli v svobodo. Vse se bo uspešno uredilo in zgodilo v pravem trenutku, če se boste umirili in sprostili . Bodite pozorni na angelske namige .