Angeli


ANGELI IN NADANGELI !!

angel-3Angeli in Nadangeli niso povezani z nobeno posebno versko, pripadnostjo in religijo. Pomagajo vsakomur, ne glede na njihovo versko ali ne-versko sedanjosti ali preteklost in pripadnost.Ne pozabite, da lahko vedno obrnete na njih za pomoč, in hkrati ne potrebujete znanja in kakšnih posebnih molitev.

Naši Angeli so vedno z nami, čeprav ne bomo nikoli opazili njihove prisotnost.Vendar, nam pa pogosto puščajo znake različnih oblik, da so nekje blizu nas.
Prizadevajo si, da nam pomaga pri vsem. Vendar pa imamo svobodno voljo, kako bomo mi živeli tukaj na zemlji. Angeli nam lahko pomagajo le, če jih to zaprosimo. Angeli niso vsiljivci, zato nam prepuščajo, svobodno voljo in nas samo spremljajo skozi življenje.

Vmešajo se le takrat, ko je naše življenje v nevarnosti, pa še ni prišel čas našega odhoda, da zapustimo ta zemeljski svet.Ta močna in ljubeča bitja in odposlanci Boga, ki ne poznajo meje, časa in prostora, tako vsemogočna BITJA, nam lahko pomagajo pri vseh naših zadev. – Velikih in malih zadevah.

Da bi pa prišli Angeli na pomoč, se moramo obrniti k njem in potem, vse v življenju postane lažje in enostavnejše.. Ni nam treba več toliko bolečin in, da razmišljamo o tem, kako bi preživeli, saj je v našem življenju se tu in tam zgodijo.Ko sami mislimo, da smo bili deležni čudovitih naključij, naključja ne obstajajo, morda so pa nam ta čudovita navodila prišepnili ali nam pokazali pot prav Angeli seveda, če smo jih zaprosili za pomoč. Ko se enkrat povežemo z njimi pa postanemo lahkotnejši saj smo se z njihovo pomočjo napolni z srečo in umirili svoj UM.molitev

Angeli imajo različna imena. Vendar, ko želimo njihovo pomoč, ni potreba, da jih kličemo po imenu. Kajti vsak ima svojo zadolžitev.
Tako , da če želimo kaj v zvezi LJUBEZNI, lahko enostavno pokličemo in se obrnemo na ANGELE LJUBEZNI in povemo z preprostimi besedami, kaj si želimo.In skrbi predamo njim. Morda potrebujemo, službo preprosto pokličemo Angele dela in jih zaprosimo, da nam nakažejo pot ali pomagajo pri iskanju dela.Lahko pa preprosto pokličemo ANGELE SANJ, jih poprosimo, da nam v sanjah pošljejo namig ali znake kako naprej.Lahko jim pa preprosto napišemo pismo in v njem napišemo z preprostimi besedami težave, ki nas pestijo in, da želimo njihovo pomoč.Vedno bodimo natančni in preprosto se izražajmo, da nas bodo razumelim kaj si od njih želimo in pričakujemo. Nikoli pa ne pozabimo, na koncu se jim zahvaliti z 3x hvala in AMEN.

Vendar ne pozabite, z Angeli se ne da manipulirati, zato jih nikoli ne prosite, da bi z tistim kar prosite škodovali drugemu. Kot je na primer iskanje službe, da bi vi pridobili službo, da bi jo nekdo drugi izgubi. Ne prosite jih za karkoli,na škodo drugega, to se vam nikakor ne bo uresničilo.
Lahko si pa v domu postavite na okensko polico Afriško VIJOLICO, vijolične barve. To je roža in barva ANGELOV, ki oddaja posebno dišavo, ki je mi ne zaznamo, oni jo pa zaznajo in z to rožo jim damo tudi znak, da so v našem domu dobrodošli.

Poleg različnih ANGELOV obstajajo tudi
NADANGELI, KI IMAJO POSEBNE NALOGE in so šefi ANGELOV, ker so tudi bolj močni. Kaj imajo skupnega ANGELI in NADANGELI:
Vsi skupaj usklajeno delujejo in so BOŽJI ODPOSLANCI.
Tukaj je nekaj TEH ŠEFOF Angelov- NADANGELOV Z POSEBNIMI NALOGAMI

NJIHOVA IMENA  KAJ JIM PRIPADA


[ninja-popup ID=4007]gumb[/ninja-popup]

gumb-2


Angelske prošnje – povežite se z njimi

BODITE TOČNI PRI ZAČETKU
Vsakega 7. v mesecu  ob 7 zvečer.
Molimo in prosimo skupaj 7 minut.
Vsak iz svojega ali z bilo katerega mesta na svetu, pravzaprav tam, kjer ste
 Kako?
ZAČNI  Z  BESEDAMI

[ninja-popup id=3964 autoopen=true]

1. korak

2. korak

3. korak