Angeli


ANGELI IN NADANGELI !!

angel-3Angeli in Nadangeli niso povezani z nobeno posebno versko, pripadnostjo in religijo. Pomagajo vsakomur, ne glede na njihovo versko ali ne-versko sedanjosti ali preteklost in pripadnost.Ne pozabite, da lahko vedno obrnete na njih za pomoč, in hkrati ne potrebujete znanja in kakšnih posebnih molitev.

Naši Angeli so vedno z nami, čeprav ne bomo nikoli opazili njihove prisotnost.Vendar, nam pa pogosto puščajo znake različnih oblik, da so nekje blizu nas.
Prizadevajo si, da nam pomaga pri vsem. Vendar pa imamo svobodno voljo, kako bomo mi živeli tukaj na zemlji. Angeli nam lahko pomagajo le, če jih to zaprosimo. Angeli niso vsiljivci, zato nam prepuščajo, svobodno voljo in nas samo spremljajo skozi življenje.

Vmešajo se le takrat, ko je naše življenje v nevarnosti, pa še ni prišel čas našega odhoda, da zapustimo ta zemeljski svet.Ta močna in ljubeča bitja in odposlanci Boga, ki ne poznajo meje, časa in prostora, tako vsemogočna BITJA, nam lahko pomagajo pri vseh naših zadev. – Velikih in malih zadevah.

Da bi pa prišli Angeli na pomoč, se moramo obrniti k njem in potem, vse v življenju postane lažje in enostavnejše.. Ni nam treba več toliko bolečin in, da razmišljamo o tem, kako bi preživeli, saj je v našem življenju se tu in tam zgodijo.Ko sami mislimo, da smo bili deležni čudovitih naključij, naključja ne obstajajo, morda so pa nam ta čudovita navodila prišepnili ali nam pokazali pot prav Angeli seveda, če smo jih zaprosili za pomoč. Ko se enkrat povežemo z njimi pa postanemo lahkotnejši saj smo se z njihovo pomočjo napolni z srečo in umirili svoj UM.molitev

Angeli imajo različna imena. Vendar, ko želimo njihovo pomoč, ni potreba, da jih kličemo po imenu. Kajti vsak ima svojo zadolžitev.
Tako , da če želimo kaj v zvezi LJUBEZNI, lahko enostavno pokličemo in se obrnemo na ANGELE LJUBEZNI in povemo z preprostimi besedami, kaj si želimo.In skrbi predamo njim. Morda potrebujemo, službo preprosto pokličemo Angele dela in jih zaprosimo, da nam nakažejo pot ali pomagajo pri iskanju dela.Lahko pa preprosto pokličemo ANGELE SANJ, jih poprosimo, da nam v sanjah pošljejo namig ali znake kako naprej.Lahko jim pa preprosto napišemo pismo in v njem napišemo z preprostimi besedami težave, ki nas pestijo in, da želimo njihovo pomoč.Vedno bodimo natančni in preprosto se izražajmo, da nas bodo razumelim kaj si od njih želimo in pričakujemo. Nikoli pa ne pozabimo, na koncu se jim zahvaliti z 3x hvala in AMEN.

Vendar ne pozabite, z Angeli se ne da manipulirati, zato jih nikoli ne prosite, da bi z tistim kar prosite škodovali drugemu. Kot je na primer iskanje službe, da bi vi pridobili službo, da bi jo nekdo drugi izgubi. Ne prosite jih za karkoli,na škodo drugega, to se vam nikakor ne bo uresničilo.
Lahko si pa v domu postavite na okensko polico Afriško VIJOLICO, vijolične barve. To je roža in barva ANGELOV, ki oddaja posebno dišavo, ki je mi ne zaznamo, oni jo pa zaznajo in z to rožo jim damo tudi znak, da so v našem domu dobrodošli.

Poleg različnih ANGELOV obstajajo tudi
NADANGELI, KI IMAJO POSEBNE NALOGE in so šefi ANGELOV, ker so tudi bolj močni. Kaj imajo skupnega ANGELI in NADANGELI:
Vsi skupaj usklajeno delujejo in so BOŽJI ODPOSLANCI.
Tukaj je nekaj TEH ŠEFOF Angelov- NADANGELOV Z POSEBNIMI NALOGAMI

NJIHOVA IMENA KAJ JIM PRIPADA


Nadangel MIHAEL:

Njegovo ime pomeni: Kdo je BOG? In njegovo ime je najbolj prepoznavno

BARVA: Rdeča in oranžna

ELEMENT: Ogenj

STRAN NEBA: Jug

Znak horoskopa: Oven, Lev, Strelec.

DIŠAVE: Lovor, Poper, Cimet.

Preprosta prošnja: Prosim zaščiti me od vsega hudega. Amen!


 

Nadangel GABRIEL:

Njegovo ime pomeni: Bog je moja MOČ. Je čuvaj naših misli

BARVA: Bela, modra.

ELEMENT: Voda

STRAN NEBA: Zahod

ZNAK HOROSKOPA: Rak, Škorpijon, Ribe.

DIŠAVE: Vrtnica, Rožmarin

PREPROSTA PROŠNJA: Prosim te ozdravi mojo preteklost, posveti na moji poti v prihodnost. Amen!


 

Nadangel RAFAEL:

Njegovo ime pomeni: Zdravim vse.. zemljo in vse njene prebivalce.

BARVA: Zelena, Vijolična.

ELEMENT: Zrak

STRAN NEBA: Vzhod

DIŠAVE: Kamilica, Melisa

ZNAK HOROSKOPA: Dvojčka,Tehtnica, Vodnar

PREPROSTA PROŠNJA: Prosim ozdravi in očisti, celo moje telo in moje življenje. Amen!


 

Nadangel URIEL:

NJEGOVO IME POMENI: Pomagam ti spreminjati negativne misli v pozitivne in,

v srce ti prinašam radost in mir.

BARVA: Rumena, Rjava

ELEMENT: Zemlja

STRAN NEBA: Sever

DIŠAVA: Bor, Cedra

ZNAK HOROSKOPA: Bik, Devica, Kozorog.

PREPROSTA PROŠNJA: Prosim ozdravi moje srce in ga napolni z ljubeznijo in radostjo. AMEN!


gumb-2


Angelske prošnje – povežite se z njimi

BODITE TOČNI PRI ZAČETKU
Vsakega 7. v mesecu ob 7 zvečer.
Molimo in prosimo skupaj 7 minut.
Vsak iz svojega ali z bilo katerega mesta na svetu, pravzaprav tam, kjer ste
Kako?

ZAČNI Z BESEDAMI

1. korak

KLIČEM in prosim, svoje osebne Angele varuhe, Angele zdravljenja, Angele obilja, Angele modrosti, Angele radosti, Angele narave, Angele ljubezni NADANGELA MIHAELA, JOFIELA, SHAMUELA, RAFAELA, GABRIELA, URIELA, ZADKIELA, da bodite naslednjit 7 minut z menoj in vsemi tistimi, ki jih imam rada in za katere prosim in molim! ANGELI MOJI DRAGI vnesite mir in radost v naša življenja.

2. korak

Po tej prošnji, ko smo jih priklicali nam ostane še približno 4 minute V teh preostalih 4 minutah se zahvaljujte za vse kar že imate ali prosite za vse, kar si želite zase ali koga drugega. Nikar ne prosite ničesar sebičnega, ker se vam ne bo uresničilo bodite v prošnjah čim bolj jasni. Lahko si že prej priravite ali pomislite kaj potrebujete in kaj je tisto, kar jih boste prosili.

3. korak

PRIMER…….MOLITVE PROŠNJE. VI LAHKO PO SVOJE POMEMBNO JE, DA SE NE POZABITE JIM NA KONCU ZAHVALITI TRIKRAT IN in IZRČTI AMEN. Lahko zamenjate besede morda želite samo denar,morda službo, morda ljubezen. Jaz vam posredujem samo primer. Dragi ANGELI Vaši božanski skrbi in ljubezni predajam v roke vse finančne skrbi in vse ostale, skrbi, da jih rešujete v moje dobro in v dobro vseh vpletenih. Prosim vas, odstranite vse moje strahove, blokade in vse predsodke v vezi z denarjem, zamenajajte jih z močno vero in vašo zaščito ter pomoč. Vem, da nosite in zahvaljujem se vam, v moje življenje svoje blagoslove in darila skozi zdravje in ljubezen, skozi vso dobroto in obilje .. skozi vse kar v meni izpopolnjuje moje dni na tem planetu zemlje. Z vašo pomočjo se osvobajam vseh negativnih misli, ker vem, da je ljubezen in radost moje naravno stanje. Dragi Angeli pomagajte mi, dajte mi moč, da izpolnim svoje naloge na zemlji. Hvala vam za to prekrasno življenje, katerag živim v ljubezni z vami, ki mi vedno stojite ob strani in pomagate. Hvala vam za vse kar ste naredili, kar delate in za vse, kar še boste storili zame v tem življenju. HVALA, HVALA, HVALA AMEN ANGELSAKI ČAROBEN POZDRAV