Prerokovanje Irena


Dar jasnovidnosti sem podedovala po prednikih in sicer po pradedu. Že v otroštvu so se mi začele dogajati čudne stvari. Po katerih sem že takrat začutila, da sem nekaj posebnega. Vedela sem za stvari, ki jih ni vedel nihče.Že pri osemnajstih letih sem se začela ukvarjati z prerokovanjem oziroma vedeževanjem. Poleg jasnovidnosti pa uporabljam ciganske karte in nihalo, ki sta moja spremljevalca.Pomagala sem mnogim in v začetku vsem brezplačno. Ker so bile moje stranke zelo zadovoljne z mano in ker sem čutila, da moram ljudem pomagati še naprej, sem se odločila za poklicno vedeževanje in izvajanja energijskih  terapij, ki  ljudem pomagajo.


Zadnji facebook komentarji
Št. komentarjev: 45

Komentarji
Majda Grgič Pozdravljena Irena! Z veseljem sem tvojo objavo delila naprej, ker vem da se človek res lahko obrne na tebe in dobi iskren odgovor! Vem iz osebne izkušnje in hvaležna sem ti za vse,…kmalu se ti javim osebno! Vse dobro in lep pozdrav! Majda!
Nataša Šuligoj ko sm imela tezave.mi jih je pomagala resit.pa se veliko vec…hvala
Andrijana Dijana Stakič Suuuuper je ta nasa Irenca… tisto kar mi je napovedala cakam… Super je.. pomiri cloveku duso in srce… Hvala ti Irenca
Majda Robič res je dobra¸¸ splača se jo poklicati
Lozar Alma Vredna zaupanja saj se 100% preda cloveku, ki je na drugi strani “zice”.
Irenca Matjašič Res je kratka, jedrnata, bistvo pove, pomiri. Se še obrnem nanjó, ko bo potreben kak nasvet. Sploh pa ima podedovan dar a ne in še astrolosko solanje v Indiji . A ste pogledale ?
Hvala Iren(c)a
Mima Botonjic Draga Irena le kaj meni nosi življenje?
Romana Kruhar Se pridruzujem pohvalam😍super je💝
Toncka Nova Presenetljivo dobra s srcem in duso predana svojemu poklicu
Janja Neza Ribic Gospa Irena mi je zelo veliko pomagala, se mi posvetila s srcem in dušo, vse kar mi je povedala je bilo res in tudi kar je napovedala se je zgodilo. Najlepša hvala Ireni, ki mi je že pred časom povrnila moč in upanje, mi dokazala da življenje le ni tako črno ter da po vsakim dežjem resnično posije sonce.
Marjeta Glas tud jz 3x JA
Jasnna Delič Res Je dobra…..obvlada 😊
Marjeta Voros SUPER ENKRATNA IN ZELO POCENI TER VSE UREDI OD SRCA HVALA
1 odgovor
Karmen Loboda Sagadin Presenetljiva,prijazna in dobra!
Rosvita Šlebinger Bom probala,če prijatelji tako pravite
Branka Klemenčič Res je dobra vedezevalka ,
Silvija Šnabl Tudi jaz se pridržujem ostalim.Tudi meni je pomagala in ro se je tudi res zgodilo.Hvala ga.Irena lep pozdrav
Lora Zimic Gospa Irena, hvala za amulet, ki ste mi ga poslala.
Zorka Iskra Zahvaljujem se g. Ireni za njen super pogovor, super stePrikaži prevod
Marjeta Mitrovic Kako do nje priti?
Amir Admira Hrnjičič Potrjujem vse napisano
Zdenka Fekonja Fekonja Se slisiva cek je plačan
Anja Tihec Se splaca in je res zelo dobra😀
Bernarda Rzek Irena hvala super si. .nekj se je uresničilo ostalo se pa še bo
Bony Lukin
Bony Lukin svaka čas super si
Jana Kogoj A lahko tudi za osebni obisk? In iz katerega kraja je gospa?
Geanina Manyet Res je dobra vedeževalka
Majda Ajda kaj pa osebni kontakt- v katerem kraju ste ga. Irena?
Anita Štamulak Z veseljem delim vašo objavo naprej, veliko ste mi pomagali, vse do sedaj ste mi prav napovedali, bila sem v hudi duševni stiski, vedno ste mi prijazno pogledali v karte in kar ste napovedali je bilo res Hvala vam še enkrat za vse,. še vedno vas bom klicala in spraševala za nasvete
Anica Pavlin res si super
Andrejka Caharijaz
Andrejka Caharijaz Še jaz bom povedala svoje, napovedala mi je ( plačala sem preko položnice ) in klicala na mobi..( zakup minut) . da bom šla z njim na morje konec avgusta, šla sem začetek sept. Sploh nisem verjela!!! DA, ZGODILO SE JE.

ZAKUP MINUT

Odgovorim na vsa vaša vprašanja, ki vas zanimajo. Tako, da se vsaki stranki maksimalno posvetim . Pokličem jaz vas ali pa vi mene na navadno mobilno številko tako ,da dodatnih stroškov ni.

Če ne porabite vseh minut jih lahko izkoristite v naslednjem pogovoru (,ko potrebujete)  .