Akcija!

Amulet Uspeha

25.00 18.00

5 na zalogi

Kategorija:

Opis

KAKO POMAGA ?

Amulet uspeha vam pomaga , da se boste lažje spopadali z problemi, ki nastanejo na poti do uspeha.

Lažje se boste povezovati z ljudmi na različnih področjih in jih prosili za pomoč. Ti pa vam bodo rade volje pomagali in vas pripeljali do znanja in spoznanj , kako uspeti na želenem  področju , in biti v njihovi sredini .

 

Amulet Uspeha Deluje na KRONSKO ČAKRO

kronska-cakra-sahasrara

ELEMENT : ZRAK

PLANET : URAN

KRISTALI : AMETIST, GORSKI KRISTAL.

 

Imenujemo jo tudi čakra glave ali kronska čakra. Je vijolične ali pa lila barve in leži na vrhu glave tik za temenom. Povezana je z višjim umom, znanjem ter z inteligenco človekove duhovnosti in telesnosti. Odgovarja hipofizi, ter upravlja z velikimi možgani, desnim očesom, živčno in mišično sestavo, ter kožo. Sedma čakra je čakra duhovnosti- preko nje

prihajamo v dotik z svojim višjim »JAZOM« ter kanaliziramo energijo iz vesolja.

Glede na to ,da kronska čakra zavzema celo človeško življenje,se njena blokada izraža v pomanjkanju samozavesti,osebnostni krizi, v strahu pred razvojem in spoznanjem samega sebe,imamo tudi občutek, da nam je življenje brez smiselno. Težave z KRONSKO ČAKRO se kažejo tudi kot: težave z kostmi, kostni rak, genetske okvare, okvare živčnega sistema.

Če kronska čakra deluje pravilno in je središče odprto svojo duhovnost čutimo na zelo oseben način, kateri se razlikuje od človeka do človeka. Ponuja nam poseben občutek celovitosti našega obstoja.


Z amuletom vas povežem glede na vaše Ime in Priimek.

Amulet ni prenosljiv …