Napoved v sliki 12.3.2018 do 18.3.2018


Izberite si Pismo Vsak nosi napoved za teden ,ki prihaja. V zahvalo za moj trud lahko objavite na facebooku 🙂 ***HVALA*


RAZLAGA

  1. Pismo

V tednu ,ki prihaja se boste želeli zliti z okolico . Pazili boste na to ,da bodo ljudje okoli vas zadovoljni z vami . Poizkusite jih osrečiti z kakšno malenkostjo .

Verjetno boste obiskali ali pa srečali nekoga ,ki ga že dolgo niste videli.

  1. Pismo

Nekdo vas bo na vsak način želel pritegniti na svojo stran . Če veste , da to ni dobro se morate že vnaprej pripraviti da vas ne bo prepričala, kajti ta oseba bo poizkusila z vsem, da ji uspe . Če pa vam ta oseba ugaja, oziroma stvar v katero vas bo nagovarjala pa se prepustite in ji dovolite, da pokaže svoje adute … Ne pristanite takoj.(pustite, da se malo potrudi )

  1. Pismo

V vašem tednu,ki prihaja boste imeli začrtano pot želeli boste pripraviti vse za hitrejši premik na bolje. Zavedati pa se morate, da tega ne boste zmogli sami. Tudi okolica vam mora priskočiti na pomoč . Naj vam ne bo težko reči PROSIM ,kajti vaše besede bodo prišle na plodna tla …
  1. Pismo

V tednu, ki prihaja boste opazovali dosežke iz preteklosti .Postali ste bolj izkušeni . Naučili ste se veliko lekcij na tej poti . Na stvari boste gledali optimistično . Vsi vaši dosežki pa vam bojo dali voljo in zagon za nove stvari, ki šele prihajajo . Zadali si boste še večje cilje . Če boste premišljevali, da ali ne naj bo vaš odgovor vsekakor DA.

  1. Pismo

V tednu, ki prihaja si boste tisti, ki že imate partnerje želeli utrditi ljubezensko vez . Poizkusite z drobnimi stvarmi . Pozornosti ne bodo na materialni ravni . Veliko bodo naredile že lepe besede , nežni dotiki …. Za vse, ki še nimate partnerjev pa je v tem tednu velika možnost za uspeh .

  1. Pismo

V tednu, ki prihaja boste polni energije. Porodile se vam bodo neke nove želje. Želeli boste izkusiti nekaj novega . Zavračali boste stare stvari . Morda je tudi čas, da zavržete stare navade oziroma mišljenje, se znebite starih izrabljenih stvari. Čas se neprestano vrti in spreminja zato je čas, da zavržete staro.

  1. Pismo

Teden , ki prihaja bo za vas zanimiv predvsem zato, ker se boste odločali o neki osebi .

Premalo je naredila za vas . Bi ji pustili še odklenjena vrata ali ne . Če se boste odločali o tem je vsekakor prav, da jih za nekaj časa zaklenite. Ko bo oseba ponovno želela obiskati in bo naletela na zaklenjena vrata bo ponovno želela poiskati način, da se ji vrata odpro.