Napoved v sliki 20.11.2017 do 26.11.2017.Izberite si Sliko ki vam je v tem trenutku najbolj všeč in dobili boste napoved . V zahvalo za moj trud lahko objavite na facebooku 🙂 ***HVALA***


RAZLAGA

1.
Čas bo,da malo zadihate, se razgledate in razmislite. Dolgo časa je trajalo , da so se pokazale spremembe, do katere prihaja sedaj. Ta teden vam bo cilj, da bi imeli noge trdno na tleh. želeli boste, da bi se počutili varno in bili pripravljeni na to, kar še prihaja. Bodite prepričani, da ste prišli na dragoceno novo razgledno točko.


2.
Ta teden Boste opazili premik v energijah . To vam daje veliko priložnost, da se boste sprostili in pozabili na stare težave in strahove, ki vam omogočajo le malo prostora, da se premaknete naprej. Čas je da v tednu ,ki prihaja delate načrte za novo poglavje svojega potovanja v tem življenju . Vi ste glavni kreator svojega življenja .3.
Nekdo vas bi rad podcenjeval ali izkoriščal in zdaj je pravi čas,da se temu uprete. Bodite pozorni na svoje telo, in pustite, da vam sporoči kaj je najbolje za vaše zdravje .Sredi tedna boste razdvojeni,poslušali boste dve enaki zgodbi ,ki pa bosta vsebinsko popolnoma različni. Komu verjeti? Prepustite se instinktu tako se boste odločili za pravi korak.


4.
Ne dovolite,da se kdorkoli vmešava v vaš intimni svet,še najmanj družinski člani. Samo vi veste,kaj vam zares ugaja in kaj ne. Zreli ste za oblikovanje novega čustvenega odnosa. Vsi,ki imate partnerja se boste pogovarjali o poglobitvi odnosa ali poroki. Vsem samskim se nakazuje resno romantično razmerje. Najdite mir v sebi,da boste lahko tudi mirno spali.


5.
Koliko ste pripravljeni plačati v zameno za varnost in stalnost? Ta teden bo pomemben v smislu skrivnosti ,ki jo boste prikrili,zaradi vloge, ki jo igrajo ljudje v ozadju, to bo teden vašega skrivnostnega notranjega sveta. To pa je lahko zelo težko krmariti, tako da boste morda želeli poskusiti in oblikovati razmere. Ta teden boste imeli Ogromen potencial svojega delovnega življenja. Delo vam bo lepo steklo.


6.
Vi se že zavedate novih začetkov, vendar je pomembno, da preden greste naprej in začnete novo poglavje da še skrbite za stare posle oziroma stvari .Videli boste velike razlike a hkrati povezanost vsega .Ta teden lahko obnovite svojo notranjo harmonijo hitreje kot kdajkoli prej.


7.
To je čas, da se zelo namerno ozemljite v nov sistem prepričanj, kljub vsem vašim zadnjim bojem, ste popolnoma pripravljen stopiti v novo poglavje. Spoznali boste , da vas ni več strah zaupati svojemu srcu in to boste enkrat za vselej počistili za seboj. Pogumno boste stopil v nov občutek samozavesti