Napoved za OKTOBER 2017


Izberite si ključ in vrata(primer B2) zapišite pod komentar in dobili boste svojo napoved za mesec OKTOBER,. V zahvalo za moj trud lahko objavite na facebooku 🙂 ***HVALA*


 

A1
Karkoli si boste zapičili v glavo, vedite, da ste dovolj sposobni, da to tudi izpeljete, zato razmislite, kaj ste si od nekdaj želeli in kje se vidite v prihodnosti, ter sanjajte na veliko! Ne razmišljajte preveč, ampak pojdite v akcijo, pustite si, da vas vodi intuicija, bodite družabni. Ste na dobri poti, da osrečite sami sebe.

A2
V Oktobru vam nič ne bo manjkalo. Svetili boste v vsem sijaju, ki ga premorete. Udeleževali se boste takšnih in drugačnih zabav. Lepo vam bo. Vse, kar je bila do sedaj samo ideja, bo postalo nekaj več, veliko več. Konec meseca boste delovali zelo resno, po drugi strani pa vseeno prijetno.

A3
Izjemno pomembni bodo postali poslovni odnosi, v katerih bo treba pokazati tako dobro voljo kot veliko znanja. Veliko bolj bo treba paziti na svoj hrbet in se ukvarjati s stvarmi, ki ne kvarijo razpoloženja. Zanesite se predvsem nase in bodite previdnejši v odnosih z ljudmi, za katere se lahko izkaže, da imajo dva obraza.

A4
Če boste pazljivi glede priložnosti, se pri delu trudili po najboljših močeh, znali dobro poslušati in si predvsem nabirali nova znanja, bo ta mesec gotovo prinesel napredek. Bodite strpni in se izogibajte sporom. Morda to ne bo lahko, a se bo obrestovalo pri denarju, zato se vam vsekakor izplača malo potrpeti.


B1
Nekdo bi vam rad vzel voljo do dela zaradi tega, ker vas bo primerjal z drugim, vi pa boste užaljeni, saj se lahko vedno zanesete na svojo samoniklost in pokončnost. Ker boste rešili situacijo na najbolj primeren način boste tudi zdravi in mirni. Povrnila se vam bo samozavest in spet boste bolj pogumni tudi na delovnem ali poslovnem področju.

B2
Veliko upanja boste položili v nek dogodek in to se vam bo zelo izplačalo. Obenem lahko pričakujete kar napet in poln marec Ljudje, s katerimi boste v kontaktu, se bodo skorajda postavili v vrsto.
Pričakujte veliko in zgodilo se bo. Pri realizaciji vaših želja bo sodeloval še nekdo, ki vam želi dobro in vas ima rad.

B3
Na področju kariere vas čakajo izzivi. Da bi dobili več priložnosti, je nujno, da razširite svoj krog poznanstev. Dobre premislite, kam vlagate denar Prihaja čas, ko boste veliko zapravljali za prenovo ali dekoracijo doma. Zelo si boste želeli tudi potovanj, kar lahko obremeni vaš proračun.
Izogibajte se stresu.

B4
V ljubezni boste doživljali renesanso, kot bi iz teme stopili na svetlo. Prenehali boste skrbeti, bolj sproščeni boste in dovolili boste, da se stvari odvijajo po svoje, kar bo, pa bo. To bo tudi čas za sklepanje novih znanstev, klepete in romantiko, zelo pogumni boste tudi pri spoznavanju ljudi, ki so vam všeč, kar bo seveda prineslo rezultate.


C1
Včasih boste pod silnim pritiskom, a bilo bi dobro, da vsega ne jemljete tako resno, sploh pa ne sodelavcev, ki se radi šalijo, saj boste kmalu uvideli, da ste ponekod nenadomestljivi, kar vam bo povrnilo samozavest.

C2
Pazite se se zahrbtnih ljudi, ki se izdajajo za prijatelje, kar ne bi smelo biti tako težko, saj imate v sebi vgrajen rentgen za prevaro, ki jo zato takoj opazite. Obstaja velika verjetnost, da bo zaživel odnos iz preteklosti, lahko tudi ljubezenski, za katerega ne bo takoj jasno, v kaj se razvija, ima pa veliko možnosti, da preživi.

C3
Brez napora boste zaljubljeni in ljubljeni, včasih ne le v enega, a čas naj pokaže svoje. Pretekli meseci so vas naučili, da se zarečenega kruha največ poje, zato se boste raje prepuščali toku in uživali v dogajanju, kot da bi po nepotrebnem posegali vmes. Kar velja danes, ni veljajo včeraj in morda tudi jutri ne bo. Čeprav se bo sprva težko navaditi nase, bo nepredvidljivost dogajanja preveč očarljiva, da ne bi začeli uživati.

C4
Kjerkoli si boste, hitro našli družbo, saj vas bo samota odbijala, nepoboljšljivo romantični boste seveda najbolj uživali v dvoje. Če še vedno iščete svojo boljšo polovico, je ta mesec idealen za vas. Vaše delo bo postalo bolj pestro in lahkotno, manj pa ga ne bo, le razporejeno bo neenakomerno. Na svojo rutino lahko pozbite, saj jo bo treba postaviti na novo, prav tako pričakujte bolj neurejene prilive denarja in nepričakovane izdatke.

*Ne pozabite deliti***Hvala***