Napoved za vikend 10.9.2016 in 11.9.2016


metulji-9

Izberite svojo številko in dobili boste napoved za vikend ,ki prihaja.V zahvalo za moj trud lahko objavite na facebooku 🙂 ***HVALA***

Naročite se in Brezplačno prejmite RAZLAGO slik na vaš e-mail


RAZLAGA

  1. Metulj

V vikendu boste uživali v ljubezni, ki jo vidite v svojem partnerju. Če ga nimate, imate dovolj razlogov za ljubezen in to lahko podelite tudi svojim bližnjim ali sebi.  Zelo močno doživljali intuicijo in energije okrog sebe. Pravi preboj energije pa boste čutili v nedeljo . Odločili se boste, da morate res nekaj temeljito spremeniti v svojem življenju.

 

  1. Metulj

Želeli si boste svobode To je znak za občutek izolacije, ker si boste predstavljali, da so se prijatelji oddaljili iz vaše bližine. Mogoče je to zato, ker ima vsak druge načrte, pa tudi vam se mogoče to dozdeva čisto neutemeljeno. Saj je že zadnji čas, da se prenehate vračati v prejšnje življenje. V sebi boste začutili, da imate veliko energije obenem pa vas bo zveza tako obremenjevala,da bi se ji najraje uprli. Dejansko boste začutili, da vas nevidne angelske sile usmerjajo povsem drugače kot bi pričakovali.

 

  1. Metulj

V vikendu  boste spoznali, da se velikokrat zapletate v svojem življenju prav zaradi tega, ker stvari ne znate poenostaviti. Pomislite raje, kakšna spoznanja vam nudi narava. Tu boste lahko spoznali, da vlada preprosti red, ki se mu podreja vse stvarstvo. Zato izkoristite za sprehod v naravo ali vsaj miselno nekam odpotujete. Spoznali boste, da ste edino vi veliki Mojster, ki lahko spremenite svoje življenjske navade.