Napoved za vikend 18.11.2017 in 19.11.2017Izberite si sliko in dobili boste napoved za vikend , 18.11.2017 in 19.11.2017. V zahvalo za moj trud lahko objavite na facebooku 🙂 ***HVALA***1.
V sebi boste začutili neverjeten ustvarjalen zagon in zamisli. Po glavi vam bo rojil neki projekt, za katerega se sicer bojite, da je precej utopičen, a bi radi zanj pridobili še druge. Odpirajo se vrata v nove poslovne priložnosti in večjo materialno varnost. Delite svoje znanje, izkušnje in zamisli samo z osebami, ki jim zaupate.

2.
Ne primerjajte se neprestano s tistimi, ki si lahko privoščijo več, in si ne dovolite manjvrednostnega občutka samo zato, ker zaslužite manj od njih.  Če ste prej dvomili vase in so vas mogoče drugi podcenjevali, se prav gotovo več ne bo dogajalo. Otresite se bremena predsodkov ali nasvetov osebe, ki velikokrat vpliva na vaše mišljenje. Vaš najboljši vodnik bo notranji glas, ki vas bo nezmotljivo vodil .

3.
Neprestano boste imeli  občutek, da nekaj zamujate, zato se boste trudili živeti nadvse intenzivno. Namesto da se ukvarjate s samim seboj, se odprite in po potrebi pogovorite. Morda se morate dokončno posloviti od neke osebe ali situacije. Dokazali boste, da lahko uspete s svojo zrelostjo in izkušnjami. Uspeha pa se boste veselili v svojem srcu.