Polna luna 5.10.2017


 

RAZLAGA

1.Slika

Po polni luni boste dobre volje in igrivo razpoloženi. Zadovoljni boste z vsem kar bo prihajalo in odhajalo v vaše življenje. Mogoče boste nekam potovali, kar bi ugodno vplivalo na vašo dušo. Spoznali boste, da vam zelo koristi sožitje z naravo in sprehod med drevesi. Prepustite se toku. Kmalu bo prišel čas, ko se boste lahko izkazali s svojimi izkušnjami.

 

2. Slika

Po polni luni boste pogosto povezani tudi s preteklostjo, vendar se ne boste več tako trdno oklepali teh svojih izkušenj. Spominjajte se le koristnih in prijetnih spominov. Pojavile se bodo neke nove možnosti, ki jih ne boste takoj dojeli . Sklenili boste, da morate nekaj spremeniti, si zastaviti nov cilj ali oditi na prijetno potovanje.


3.Slika

Po polni luni boste,  kot nemirni metuljček. Radi bi bili povsod in nikjer. Po polni luni se nekoliko umirite, da zaradi svojega nemirnega duha ne prikličete kakšnih težav. V tem času boste s svojim partnerjem verjetno načrtovali nekaj velikega, kar se bo v preteklosti tudi uresničilo . Vsi, ki pa ste brez partnerjev boste lažje stkali nove prijateljske vezi,ki lahko pripeljejo do resne veze.