SPLOŠNA NAPOVED MAJ 3


Maj nam lahko prinese veliko pozitivnih in prijetnih trenutkov. Zvezde opozarjajo, da je treba spremeniti svoj odnos do tega, kar se dogaja okoli nas, kot da bi se vse naše življenje spremenilo. Glejte v vseh primerih, le pozitivno stran in ne jemljite si  k srcu majhnih težav in napak. To lahko prinese veliko novih idej, ki bodo pomagale pri doseganju tudi novih ciljev.

Splošna napoved za MAJ

Prva dekada maja bo potekala precej pozitivno in dobre volje.

Tisti, ki so utrujeni od vsakdanje rutine in dnevnih težav, bodo dobili priložnost za počitek in za ponovno vzpostavitev svoje moči in vitalnosti.

Po nepričakovanih in pomembnih dogodkih,  se bo življenje pričelo polniti z pomenom in imeti bo pričelo neki poseben namen in željo, da bi postalo bolj jasno in da bi imeli natančne in bistre misli.

V tem začetnem obdobje maja,  bomo morali osredotočiti vso svojo pozornost in prizadevanja za doseganje posebnih ciljev in posebnih nalog.

Za maj zvezde  obljubljajo uspeh. Tisti, ki bodo naredil vse, da bi ga dosegli.

V tem času se je posebej potreba izognili konfliktom  in sporom in ne izgubljati svoje moči in energije za nepotrebne stvari.

Ta mesec je ugodno obdobje za tiste, ki so se odločili spremeniti svoje življenjske razmere ali kraj bivanja ali pa se tudi odvaditi svojih slabih navad.

To bo čas ko boste čutili, da imate zelo prilagodljive sposobnosti. Ne bojte se, da bi naredili napako. Konec koncev se pa, če se bojite storiti napako se je lahko izognete na  edini način – da nič ne delate. Ampak ta strah vas lahko potem pripelje, da obžalujete, kar niste naredili in za zamujeno priložnost.

Začetek maja je super za nove začetke in odločne ukrepe. Torej, vse dvome stran in naprej s pesmijo in smehom!

 

V drugi polovici MAJA 2017, mnogi od vas preprosto pozabijo na svoje zadeve, probleme in izzive dela.

Ampak prazniki so mimo, tako je ostalo veliko nepozabnih doživetij in veliko zaostankov dela. Zato, da se izboljšajo rezultati do konca meseca in, da bi dobili dostojno plačilo za svoje delo, v naslednjem v mesecu, se boste morali dobro in učinkovito priviti in natančno opraviti svoje naloge. Sredi maja bo delo na prvem mestu, tako da se mora vsa pozornost usmeriti izvajanju delovnih načrtov in idej.  Za najbolj ambiciozne in vztrajne zvezde obljubljajo, da bodo lahko dohiteli in tudi dejansko uspeli pri reševanju poslovnih težav iz preteklosti.

Tisti, ki iščejo delo, je malo verjetno, da bi jim uspelo ga najti. Zvezde so neugodne za novo iskanje dela. Vredno jemalo počakati, saj se bo naslednji mesec odprlo veliko več možnosti. Posebno pozornost v tem obdobju je treba nameniti pripravi in izvajanju računovodskih izkazov saj se bliža prvo polletje. Bodite previdni  s številkami, da bi se izognili usodnim napakam.

 

Tretje dekada MAJA,  bo bolj zapolnila življenje osamljenih ljudi. Tisti ki so že  utrujeni od čakanja na romantične trenutke jim lahko uspe, da se jim zgodi usodno srečanje. Treba je takoj poudariti, da je zaradi položaja Venere malo verjetno, da so kaj zamudili.

Zvezde  obljubljajo  veliko novih prijateljstev, romantično in povečano zanimanje za nasprotni spol.

Vendar pa bo ponekod  ljubezen enostavno preveč površna, tako da v takem primeru  na kaka globoka in resnična čustva ne bi smeli računati.

Veliko bo novih poznanstev, ki postanejo na dolgi rok zvesti in zanesljivi prijatelji.

Konec maja bo vse potekalo v sproščenem vzdušju, vse bo neformalno in ne  preveč resno. Zato se ni  potrebno vezati na resen odnos v tem obdobju. Ne bežite pred stvarmi pustite kot je. Vse bo svojem mestu pravi čas in vse se bo pokazalo ko bo primeren čas. Bodite potrpežljivi in uživajte vsak trenutek svojega življenja in bodite prepričani v svojo še boljšo prihodnosti.


3 komentarjev “SPLOŠNA NAPOVED MAJ

Comments are closed.