Tedenska napoved 30.10.2017 do 5.10.2017


Izberite Si stran v Knjigi. Številko lahko zapišete pod komentar , Sporočilo ki je napisano na tej strani je namenjeno samo vam.

.

*Ne pozabite deliti***Hvala***

RAZLAGA

Stran 11.
Ta teden boste čutili čudovito harmonijo med vašimi srčnimi občutki in razumom. Odločali se boste čustveno in upoštevali tudi intuicijo. Mogoče se bo to nanašalo na možnost ljubezni ali kakšne druge prijetne stvari.

Stran 22.
Ta teden boste zelo premišljevali o lepih stvareh oziroma o potovanjih na katerih ste že bili . Morda boste delali nove načrte za lepe dogodke in se pripravljali nanje . Radi bi, da bi se nekatere lepe stvari vrnejo v vaše življenje. Za te stvari pa ste pripravljeni tudi marsikaj storiti.


Stran 77.
Ta teden bodo nekateri opazili ,da vas preganja čas . Oziroma vas opozorili ,da je skrajni čas da opravite določene stvari . Tudi sami veste, da je temu tako. Lotite se teh stvari če jih želite še urediti . Lahko ujamete še zadnji vlak .

Stran 3.

Skrbite za nekoga ,ki ga zelo cenite. V tem tednu bo ta skrb še posebno močna. Svojim najdražjim boste pomagali in skrbeli zanj. Čeprav so nekateri člani zmožni že sami skrbeti zase. Počutili se boste odgovorni. To pa vam bo odgovarjalo.

Stran 33.
V tednu, ki prihaja si boste močno želeli sprememb, ki bi zasejale napredek v vašem življenju . Radi bi naredili nekaj kar bo dokazovalo vaše poslanstvo na zemlji . To pa vam bo tudi uspelo .


Stran 25.
Ta teden si nekaj zelo želite. Želja je majhna a veliko pomeni za vašo dušo . V tem tednu boste okusili oziroma prišli do želenega.

Stran 133.
Dovolj ste se pripravili na nek dogodek ,ki prihaja . Kot nepričakovano pa vam bodo priskočili na pomoč še ostali. Sprejeli boste pomoč, ker vam bo ugajalo.