Tedenska napoved 13.11.2017 do 19.11.2017


  1. Izberite si Kovanec. Številko lahko zapišete pod komentar. Sporočilo, ki sem ga zapisala pod vaš izbran kovanec je namenjeno samo vam.

*Ne pozabite deliti***Hvala***

RAZLAGA

1. Kovanec
Veliko se boste ukvarjali z dohodki, ali bo šlo za povečanje ali za izgube, pa bo treba preverjati vaše vrednote in prioritete na tem področju življenja. Dogodki bodo vsekakor povzročili spremembo, pomembno je da začnete vrednotiti svoje delo. Čas je da dokončate situacijo iz preteklosti.

2. Kovanec
Pomembno za vas je da spretno organizirate vaš dnevni ritem in si ogledate vaše navade ali razvade in poskrbite, da bo »stres« stvar vaše preteklosti . Vaše družabno življenje bo pestro in živahno, računati pa je potrebno s tem, da se z določenimi ljudmi ponovno srečujete, z nekaterimi sedanjimi razhajate, mnogo njih pa na novo vstopa v življenje.

3. Kovanec
Vzemite stvari v svoje roke. Ozrite se okoli sebe in poglejte. Videli boste svetlobo, ki se dviguje nad Obzorjem, prav tako kot se jutranja zarja prebuja iz trdne teme. Vedite, da ta svetloba pomeni prebujene, vstajenje. In da se tudi Vašim težkim dnevom vendarle bliža konec.

4. Kovanec
Zelo vas je strah novih poti. Sami vase nimate dovolj zaupanja in vere. Vse preveč premišljujete in vse preveč se obremenjujete dobesedno z vsako še tako majhno in nepomembno zadevo. Vzemite se v roke. Zberite se in si vzemite čas.
5. Kovanec
Prišel je vaš čas, seveda vas bo na trenutke strah, a želja bo veliko večja, zato samo pogumno naprej. Zadovoljstvo v ljubezni vam bo dalo samozavesti, s tem pa se vam marsikaj spremeni na bolje.

6. Kovanec
Najbolje bo, da se pustite presenetiti in se odločate sproti. Presenečeni boste boste ob spoznanju, da znate ponuditi novo možnost. Ko se boste začeli bolj zavedati svojih dobrih lastnosti, vas bodo drugi težje prizadeli.

7. Kovanec
Priporoča vam vse tehnike sproščanja. Prevzemite odgovornost za dejanja in dajte čustvom prosto pot .V iskanju pravih poti boste večkrat prijetno presenečeni in polni energije boste začeli pričakovati same dobre stvari. Marsikoga boste presenetili, ko se boste pokazali v svoji pravi luči.