Tedenska napoved 4.12.2017 do 10.12.2017


Izberite samo eno pismo .V njem se skriva sporočilo, ki je namenjeno samo vam. V sporočilu  napisan napoved (nasvet) za teden, ki prihaja.

Napoved bo objavljena do 1.12.2017 Bodite obveščeni

RAZLAGA

1. Pismo
Uživali bostev v ljubezni, ki jo vidite v svojem partnerju. Če ga nimate, imate dovolj razlogov za ljubezen in to lahko podelite tudi svojim bližnjim ali sebi. Zelo močno boste doživljali intuicijo in energije okrog sebe. Tudi sami ste se zaprli pred drugimi z težkimi železnimi vrati, potem pa si predstavljate, da ste odrinjeni in da vas ljudje ne morejo razumeti. Tudi vaša pričakovanja bodo velika. Le glede odnosa do drugih morate nekaj spremeniti. Vedno se nezavedno primerjate z drugimi. Morda pa bi vas tudi nekdo rad izkoriščal. Čas je, da o tem temeljito premislite in pretresite svoje občutke in odnose.

 

2. Pismo
Zgodilo se bo nekaj prelomnega. Zdelo se vam bo, da imate ogromno energije, ki jo tiščite v sebi in bi z njo res lahko spremenili nekaj pomembnega. Pomembno pa je tudi to, da morate najprej odpustiti iz svojega življenja nek dogodek ali oprostiti neki osebi. Morda se boste počutili tudi nekako osamljeni, a samota vam bo v bistvu zelo prijala.3. Pismo
V tem tednu boste predvsem zaljubljeni zelo na trnih. Boljši polovici boste želeli pripraviti kar se da lepo presenečenje. Pazite pa ,da to ne bo preveč materialno. Poizkusite pripraviti presenečenje na temeljih doživetja ,ker se vam bo to kasneje obrestovalo.

 

4. Pismo
V tem tednu ,ki prihaja boste začeli z novimi projekti, stopili boste na novo pot , Lahko bo to na ljubezenskem , denarnem ,poslovnem ali katerem drugem področju . Uspelo vam bo česarkoli se boste lotili a zavedati se morate da je to šele začetek , da boste morali v ta projekt veliko vlagati in ga negovati . Ker boste delali z ljubeznijo vam to ne bo nobena ovira.

 

5. Pismo
Morda bi radi storili nekaj za svojo svobodo ali tvegali. Vse bolj pogumni in samozavestni boste, le nekoliko več potrpežljivosti vam ne bo škodovalo. Zavedali se boste, da ste doslej živeli kot v nekakšni meglici, ki vam je zastrla vaš jasen pogled..Zaupajte si in vse bo dobro.6. Pismo
Mrzlično boste iskali rešitve in tudi vaš ustvarjalni um bo zelo dejaven. Zakaj niste tako uspešni kot drugi? Zakaj nimate take sreče? Nehajte s tem, kajti tudi vi imate vse potenciale in vaš pomen na zemlji je nepogrešljiv. To so le vaše osebne sodbe.

 

7. Pismo
Čutili boste  željo po prijateljstvu. Mogoče boste dejansko veliko več pozornosti namenili neki osebi in med vama se bo razpletla posebna energija vzajemnosti. Dejansko se boste še bolj prepustili tudi drugim dogodkom in energijam, ki bodo prihajali in odhajali v vaše življenje. Mogoče boste potem tudi drugače razmišljali o smislu svojega bivanja. Niste na tem svetu le zaradi slučajnosti, duša vam je določila drugo nalogo.