Vikend Namigi 28.10.2017 in 29.10.2017


Izberite si Kovanec Obilja ,ki vam je najbolj všeč . Številko lahko zapišete pod komentar. Napoved (nasvet) za vikend, ki je zapisana pri vašem Kovancu je namenjena samo vam .Pod svojo številko si preberite razlago.

RAZLAGA

1. KOVANEC

Med vikendom boste vedeli, da ste v nečem uspeli, vendar si ne boste dali duška, da bi se tega veselili. Izredno moč vam bo dajala ljubezen Ni nujno, da je to le neka običajna zveza dveh partnerjev, ampak je lahko občutek, da imate radi sebe in vse okoliščine.2. KOVANEC

Nekaj se bo spremenilo v vašem razmišljanju.Mogoče se boste šele sedaj zavedali, da je življenje čudovita preprostost, kot je naravnem ravnovesju vse okrog nas. Zato se bo vaše zdravje kmalu izboljšalo ali pa boste imeli več energije.


 

3. KOVANEC

Med vikendom boste izžarevali veliko pozitivne energije in pripravljeni boste pomagati drugim. Mogoče bo to v obliki materialne pomoči ali boste zgolj delili svoje duhovne energije. Če se boste odločili za kakšne nove korake, bodite čim bolj zbrani. Dobro bi bilo, da čim bolj sodelujete pri vseh opravilih in načrtih, bodisi doma ali na delu..

*Ne pozabite deliti***Hvala***