Vikend Namigi 4.11.2017 in 5.11.2017


Izberite si Sliko ,ki vam je najbolj všeč . Črko lahko zapišete pod komentar. Napoved (nasvet) za vikend, ki je zapisana pri vaši Sliki je namenjena samo vam .Pod svojo črko si preberite razlago.

RAZLAGA

SLIKA A

Bodite zelo previdni, ker bi bili lahko zaradi neke odločitve zelo razočarani. Zavedati se morate, da ste si sami ustvarili ovire in da bi že zdavnaj lahko poleteli v svobodo. Vse se bo uspešno uredilo in zgodilo v pravem trenutku, če se boste umirili in sprostiliSLIKA B

Ne bodite žalostni ,ker v preteklosti niste dobili tega kar ste si želeli .Vedno obstaja vzrok .In za vas je bilo takrat najbolje tako . Spoznali boste, da imate toliko radosti in moči, da bi lahko dosegali zvezde. Naredite nekaj pozitivnega in norega . Nekaj kar že dolgo odlašate in se sprašujete kaj bi na to rekli drugi .Stopite iz monotonega življenja.


 

SLIKA C

Dana vam bo odlična prilika, da obnovite stike, se pogovorite in nemara znova postanete prijatelji, če že tesneje ne boste povezani.Komunikacija bo izjemnega pomena in vsa kilometrina, ki ste jo naredili v preteklosti, se bo obrestovala..

*Ne pozabite deliti***Hvala***