Vikend Napoved 7.10.2017 in 8.10.2017


Izberite si PISMO ,ki vam je najbolj všeč . Številko lahko zapišete pod komentar. Napoved (nasvet) za vikend, ki je zapisana pri vašem Pismu je namenjena samo vam .

Pod svojo številko si  preberite  razlago.

RAZLAGA

1. PISMO

V soboto se boste počutili izolirane, ker si boste predstavljate, da so se prijatelji in ostali oddaljili iz vaše bližine. Mogoče je to zato, ker ima vsak druge načrte, pa tudi vam se mogoče to dozdeva čisto neutemeljeno. Neko situacijo ali osebo iz preteklosti boste občutili povsem neobremenjeno saj je bil že zadnji čas, da se prenehate vračati v prejšnje življenje. V sebi boste začutili, da imate veliko energije obenem pa vas bo zveza tako obremenjevala,da bi se ji najraje uprli. Dejansko boste začutili, da vas nevidne angelske sile usmerjajo  drugače kot bi pričakovali. Zelo dobro se boste počutili v svoji samoti na kakšnem sprehodu, kjer boste spoznali, da se dejansko odpirate v blagodejnem spreminjanju svoje duše. Očitno bo veljal pregovor: slab začetek dober konec.

2. PISMO

V soboto boste spoznali, da se velikokrat zapletate prav zaradi tega, ker stvari ne znate poenostaviti. Pomislite raje, kakšna spoznanja vam nudi narava. Tu boste lahko spoznali, da vlada preprosti red, ki se mu podreja vse stvarstvo. Zato izkoristite dan za sprehod v naravo ali vsaj miselno nekam odpotujete. Spoznali boste, da ste edino vi Mojster, ki lahko spremenite svoje življenjske navade. Neko finančno zadevo boste morali reševati sami, kajti nihče vam ne bo hotel pomagati. Tako boste spoznali, da je okrog veliko lažnih prijateljev. Čim prej se odločite za temeljito spremembo, glede ljudi kot vaših osebnih navad. Rešitev v nedeljo vam bo prinesla notranji mir. Mogoče pa lahko v nedeljo pričakujete tudi denarno nagrado ali vsaj priznanje za neko opravljeno delo.
3. PISMO

Dejansko boste v soboto čutili preboj nove energije. Čutili boste novo osebno moč in veliko samozavest. To je tudi pravi dan, da se odločite obrniti pogled vase. S tem se boste soočili neobremenjeno  Nič ne boste zamudili, če se boste odpravili na kakšen potep za vašo dušo.  Začutili boste, da vam bo to prineslo olajšanje in novo harmonijo energij.  Nedelja bo čudovita, saj boste dejansko čutili, da ste dosegli ubranost v melodiji srca in vašega uma.

*Ne pozabite deliti***Hvala***