O simbolu uspeha

Simbol UspehaSrednji krogec predstavlja vašo osebnost, ki je povezana z drugimi osebami ,ki vas spoštujejo in zaupajo.  Vi pa ste v njihovi sredini .Saj vam samo povezanost lahko prinese uspeh . Tako pa ste tudi drugim videni kot uspešna oseba na vseh področjih.

 

Kako pomaga?

Amulet uspeha vam pomaga , da se boste lažje spopadali z problemi, ki nastanejo na poti do uspeha. Lažje se boste povezovati z ljudmi na različnih področjih in jih prosili za pomoč. Ti pa vam bodo rade volje pomagali in vas pripeljali do znanja in spoznanj , kako uspeti na želenem  področju , in biti v njihovi sredini .

 

Naravna izdelava in materiali

Amulet je narejen na izbranem energetskem kraju iz natančno izbranega lesa , po točno določeni obliki, da vam daje čim več energije, da diha in živi z vami ter vam daje čim več topline. Amuleti so izdelani ročno in so zato unikatni , kar pa jim daje posebni pečat . V zgradbi amuleta ni delov, ki bi prekinili pretok energije.

amulett

Zakaj smo izbrali les za izdelavo amuletov?

Zato ker je les čudovit sopotnik človeka skozi čas. Vsako drevo ima svojo zdravilno energijo ,ki nam lahko pomaga. Les je nekaj posebnega. Čudovit topel mehak kot bi vedno dihal z nami . Zdi se nam , da je les pod našimi prsti vedno tako nežen kot bi se pogreznil v čudovito mehko snov , ki se prepleta z nami .

Kaj vsebuje vaš amulet in oblika? Oziroma kaj ga sestavlja?

Na amulet vgraviramo simbol , ki ga potrebujete . Na amuletu pa je vgravirana tudi vaša numerološka številka , ki jo izračunamo na podlagi vaših rojstnih podatkov Imena in priimka. Amulete si lahko izberete v obliki verižice ali uhanov .

Kako deluje?

Za njegov učinek ga morate imeti nekje ob sebi. Simboli na njem pa mu dajejo posebno energijo, ki poteka samo za vas . Privajanje na amulet je 28 dni , kot trajajo lunine mene. Priporočljivo je ,da ga ob polni luni daste na poličko,da ga ta obsije. Na takšen način dobi amulet dodatno energijo.

Vrste amuletov po namenu uporabe.