O simbolu zaščite

Simbol ZaščiteNotranji krogec predstavlja vas kot osebnost , ki ste dobro zavarovani z ščiti pred negativnimi energijami  vibracijami ,ki jih je v našem okolju vedno več.

 

Kako pomaga?

Amulet zaščite vam pomaga, da se zavarujete pred negativnimi energijami . Pomaga vam premagovati strah  pred osebami , ki bi vam lahko vašo energijo odvzeli . Pred osebami , ki vam kradejo energijo se počutite ničvredne. Ne znate oziroma ji ne morete povedati stvari kot ste ji hoteli . Na koncu pa zaradi tega izpadete zelo trapasto .  Negativne energija je lahko že ko ljudje grdo mislijo oziroma  govorijo o vas ali pa samo berete v časopisu negativne stvari , ki so se zgodile. To pa lahko zelo negativno vpliva na vas.

 

Naravna izdelava in materiali

Amulet je narejen na izbranem energetskem kraju iz natančno izbranega lesa , po točno določeni obliki, da vam daje čim več energije, da diha in živi z vami ter vam daje čim več topline. Amuleti so izdelani ročno in so zato unikatni , kar pa jim daje posebni pečat . V zgradbi amuleta ni delov, ki bi prekinili pretok energije.

amulett

Zakaj smo izbrali les za izdelavo amuletov?

Zato ker je les čudovit sopotnik človeka skozi čas. Vsako drevo ima svojo zdravilno energijo ,ki nam lahko pomaga. Les je nekaj posebnega. Čudovit topel mehak kot bi vedno dihal z nami . Zdi se nam , da je les pod našimi prsti vedno tako nežen kot bi se pogreznil v čudovito mehko snov , ki se prepleta z nami .

Kaj vsebuje vaš amulet in oblika? Oziroma kaj ga sestavlja?

Na amulet vgraviramo simbol , ki ga potrebujete . Na amuletu pa je vgravirana tudi vaša numerološka številka , ki jo izračunamo na podlagi vaših rojstnih podatkov Imena in priimka. Amulete si lahko izberete v obliki verižice ali uhanov .

Kako deluje?

Za njegov učinek ga morate imeti nekje ob sebi. Simboli na njem pa mu dajejo posebno energijo, ki poteka samo za vas . Privajanje na amulet je 28 dni , kot trajajo lunine mene. Priporočljivo je ,da ga ob polni luni daste na poličko,da ga ta obsije. Na takšen način dobi amulet dodatno energijo.

Vrste amuletov po namenu uporabe.